Aurajuusto-kesäkurpitsakeitto

6 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
kesäkurpitsa 500 g
1 sipuli
valkosipulia
valkopippuria
persiljaa
100 aurajuustoa
1 dl kermaa

Kuumenna vesi, lisää kasvisliemi, viipaloi kurpitsat ja laita kiehumaan, silppua sipuli ja heitä joukkoon.

Mausta, hauduta hiljalleen n 20 min. Murenna kattilaan juusto, kuumenna kunnes sulanut.

Soseuta keitto sauvasekoittimella, lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Malibu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio, Knorr150g421kcal12g14.3g36.1g2.4g
Kesäkurpitsa, tuore677g115kcal4.1g16.9g2.7g4.7g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Aurajuusto90g307kcal18g0g26.2g0g
Ruokakerma 5%, Valio301g196kcal4.5g12.6g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2556g2109kcal78.8g93.4g160.2g16.2g
Valittu annoskoko1278g1054kcal39.4g46.7g80.1g8.1g
Annoskoko puolitettuna639g527kcal19.7g23.4g40.1g4.1g
Arvot/100g100g83kcal3.1g3.7g6.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89757