Jauheliha-kasvispata

Viipaloi sipuli reiluiksi puolirenkaiksi, lohko perunat, kuutioi kesäkurpitsa ja leikkaa paprika sopiviksi paloiksi.

Kuullota jauheliha ilman rasvaa pannussa.

Lisää sipuli ja anna kypsyä hetken.

Mausta suolalla.

Lisää joukkoon tomaattimurska ja kuumenna kiehuvaksi.

Lisää perunat ja paprika (jos haluat paprikasta pehmeää).

Hauduta noin 15min tai niin kauan, että peruna on kypsää.

Lisää kesäkurpitsa (ja paprika, jos et halua siitä kypsää).

Hauduta vielä hetken, niin että kesäkurpitsa kypsyy.

Tarjoa ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha nauta 5%2817g3634kcal585.9g0g140.8g0g
Sipuli (kuorittu)528g143kcal6.9g25.4g1.1g9g
Peruna, keskikokoinen 60g1197g718kcal18g155.6g1.2g10.8g
Paprika keltainen 1690g509kcal15.9g86.2g3.4g33.8g
Kesäkurpitsa, tuore1761g299kcal10.6g44g7g12.3g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)2007g602kcal20.1g120.4g4g20.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g11811kcal1314.8g863.2g315g172g
Valittu annoskoko10000g5905kcal657.4g431.6g157.5g86g
Annoskoko puolitettuna5000g2953kcal328.7g215.8g78.8g43g
Arvot/100g100g59kcal6.6g4.3g1.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112808