Kana-pasta keitto

Paista kana.

Laita kattilaan kana, sipulit, porkkana.

Mausta currullä (1/2 tl). Lisää vesi, kasvisliemikuutio, juusto ja spagetti.

Keitä 8 min. Lisää oregano (1 tl) ja pavut.

Keitä 2 min. Lisää ranskankerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Marsaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4378g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 13g38kcal1.2g1.7g3g0.2g
Broilerisuikale, keskiarvo 1642g1998kcal348.9g0g65.7g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g547g153kcal3.3g32.6g1.1g13.7g
Vihreä papu paloina (Apetit), annos 200g1095g274kcal46g46g1.1g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)766g2682kcal122.6g490.3g19.9g46g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g684g1915kcal130g0.2g150.5g0g
Ranskankerma Valio821g2299kcal20.5g28.7g229.8g0g
Voi 55g397kcal0.7g0.2g44.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g19512kcal1346.4g1199.4g1031.2g119.8g
Valittu annoskoko10000g9756kcal673.2g599.7g515.6g59.9g
Annoskoko puolitettuna5000g4878kcal336.6g299.9g257.8g30g
Arvot/100g100g98kcal6.7g6g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=318597