Marin mustikkapiirakka

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää joukkoon öljy kädellä sekoitellen.

Painele taikina (voidellun) vuoan pohjalle.

Levitä mustikat pohjan päälle.

Sekoita hillosokeri perunajauhoihin.

Ripottele sokeri-perunjauhoseos siivilän läpi mustikoiden päälle.

Paista 175 asteessa n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 43g148kcal4.4g30.3g0.5g1.5g
Sokeri 21g86kcal0g21.2g0g0g
Leivinjauhe 0.8g1.5kcal0g0.3g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.8g3.3kcal0g0.8g0g0g
Rypsiöljy 19g166kcal0g0g18.7g0g
Mustikka metsä- 40g18kcal0.2g2.6g0.2g1.3g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 1.6g5.3kcal0g1.3g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g1.7g6.5kcal0g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana256g868kcal9.2g116.2g38.8g5.6g
Valittu annoskoko128g434kcal4.6g58.1g19.4g2.8g
Annoskoko puolitettuna64g217kcal2.3g29.1g9.7g1.4g
Arvot/100g100g340kcal3.6g45.4g15.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135746