KKKH Rahkasämpylät

Lämmitä maitorahka-vesiseos.

Lisää hiiva ja mausteet.

Lisää ruishiutaleet ja anna turvota 5 min. Alusta joukkoon vehnäjauhot ja lisää rasva.

Anna kohota ja leivo sämpylät.

Kohota.

Paista 200-225 asteessa 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Bilehile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 29g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 5.9g4.4kcal0.8g0.1g0g0.4g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutale 14g42kcal1.2g7.3g0.4g2g
Vehnäjauho puolikarkea 38g131kcal3.9g26.7g0.5g1.3g
Flora culinesse5.9g44kcal0g0g4.8g0g
Maitorahka (Pirkka)29g19kcal3.5g1.2g0.1g0g
Siirappi 4.7g14kcal0g3.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana256g509kcal18.8g77.6g11.6g7.4g
Valittu annoskoko128g254kcal9.4g38.8g5.8g3.7g
Annoskoko puolitettuna64g127kcal4.7g19.4g2.9g1.9g
Arvot/100g100g199kcal7.3g30.3g4.5g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=114584