Toscakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu voi, jauho-leivinjauheseos ja maito vuorotellen varovasti sekoittaen.

Kaada taikina tasapohjaiseen voideltuun vuokaan ja paista 175 asteessa 25 minuuttia.

Mittaa kattilaan voi, sokeri, jauhot ja maito.

Kuumenna sekoittaen, kunnes rasva ja sokeri ovat sulaneet.

Lisää mantelilastut.

Levitä kuorrutus kakun pinnalle ja paista vielä n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 22g31kcal2.8g0.1g2.3g0g
Sokeri 26g104kcal0g25.5g0g0g
Voi, normaalisuolainen (Valio)20g144kcal0.2g0.2g16g0g
Vehnäjauho puolikarkea 26g89kcal2.6g18.2g0.3g0.9g
Leivinjauhe 1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 10g4.6kcal0.3g0.5g0.2g0g
Sokeri 8.5g35kcal0g8.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2g6.9kcal0.2g1.4g0g0.1g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 3g1.4kcal0.1g0.1g0g0g
Mantelilastu (A la meira)10g60kcal2.4g0.7g5.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana256g955kcal17.4g111.2g48.4g2g
Valittu annoskoko128g477kcal8.7g55.6g24.2g1g
Annoskoko puolitettuna64g239kcal4.4g27.8g12.1g0.5g
Arvot/100g100g373kcal6.8g43.4g18.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299928