Raparperi-mansikkakeitto

Keitä raparperi, vesi, kanelitanko ja sokeria 5 min. ota pois liedeltä.

Lisää perunajauho kylmään veteen ja liruta se keittoon.

Kiehauta.

soseuta mansikat ja lisää ne.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 911 grammaa

Winqan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 49g17kcal0.3g2.7g0g0.7g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g0.7g4.2kcal0g0.4g0.2g0g
Ruokosokeri5.9g24kcal0g5.9g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 2g6.6kcal0g1.6g0g0g
Mansikka 70g33kcal0.4g5.9g0.1g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana256g168kcal1.4g33g0.6g4g
Valittu annoskoko128g84kcal0.7g16.5g0.3g2g
Annoskoko puolitettuna64g42kcal0.4g8.3g0.2g1g
Arvot/100g100g66kcal0.5g12.9g0.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=194727