Kinkkukiusaus kalkkunasta

Lado vuokaan ainekset kerroksittain: peruna, kalkkunasuikaleet ja vihannekset, ja peruna.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoswipulijauheella, halutessasi käytä myös chilimaustetta.

Kaada ruokakermat päälle ja laituuniin 200 astetta n. tunti, enemmänkin, niin että perunat pehmenevät mössöksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 63g45kcal1.1g9g0.1g0.7g
Kalkkunanfileesuikale, snellman 300g38g41kcal9g0g0.4g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml16g23kcal0.3g0.4g2.3g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g13g11kcal0.2g0.6g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana256g239kcal21.2g20g7.4g1.4g
Valittu annoskoko128g120kcal10.6g10g3.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna64g60kcal5.3g5g1.9g0.4g
Arvot/100g100g93kcal8.3g7.8g2.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197046