Lihapata rehuilla

Paista kastikelihat rapeiksi pannulla ja nosta ne jäähtymään.

Paloittele paiston aikana kasvikset paloiksi ja lihat paistettuasi paista herkkusienet lihoista irronneessa rasvassa.

Laita paloitellut kasvikset ja paistetut herkkusienet pataan ja murenna käsin rapeaksi paistettu kastikeliha sekaan.

Lisää mausteet makusi mukaan.

Lisää vettä sen verran että ainekset peittyvät.

Ruskista karjalanpaistilihat pannulla ja nosta ne pataan päällimmäiseksi.

Paistetaan n. 200-asteisessa uunissa tunnin ajan, sekoitetaan ja alennetaan lämpötila 150 asteeseen seuraavaksi tunniksi.

Tämän jälkeen lisätään ruokakerma ja sekoitetaan (tarkasta mausteet) ja annetaan hautua kannen alla n. tunnin ajan.

Maustetaan oman maun mukaiseksi esim.

mustapippurilla, suolalla, persiljalla, valkopippurilla, chilillä, paprikajauheella, tms.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 410 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Herkkusieni 11g1.7kcal0.2g0g0g0.2g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 10g3.4kcal0.1g0.6g0g0.3g
Bataatti, kuorittu 14g11kcal0.2g2.3g0g0.4g
Lihapata, karjalanpaisti, nauta, keskirasvainen sika 47g56kcal6.8g0g3.2g0g
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl6.2g5.3kcal0.1g0.3g0.4g0g
Kastikeliha, raaka (Saarioinen), annos 350g10g32kcal1.5g0g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana256g224kcal18g7.4g13.2g2g
Valittu annoskoko128g112kcal9g3.7g6.6g1g
Annoskoko puolitettuna64g56kcal4.5g1.9g3.3g0.5g
Arvot/100g100g87kcal7g2.9g5.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214938