Lasagne omatekoinen

Ruskista jauheliha.

Tee ruskea kastike.

Sen jälkeen valkoinen kastike.

Yhdistä kastikkeet ja väliin levyt ja uuniin 225 ja 45 min. Folio päällä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Jokete71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g25g43kcal5g0g2.5g0g
Voi 3.3g24kcal0g0g2.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.1g14kcal0.4g2.8g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Voi 3.5g25kcal0g0g2.8g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 31g13kcal1.1g1.5g0.3g0g
Juustoraaste emmental punaleima11g43kcal3.2g0g3.3g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras13g44kcal1.6g8.8g0.2g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana256g411kcal22.6g26.2g23.6g1g
Valittu annoskoko128g206kcal11.3g13.1g11.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna64g103kcal5.7g6.6g5.9g0.3g
Arvot/100g100g161kcal8.8g10.2g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=273594