Katkarapu- savulohisalaatti

Laita katkaravut salaattikulhoon ja purista puolikkaan sitruunan mehu päälle.

Jos haluat vielä enemmän sitruunan makua, niin raasta vielä sitruunan kuorta joukkoon.

Lisää ripaus suolaa ja pippuria ja hieman tilliä (tuoretta tai kuivattua).

Anna marinoitua kylmässä noin tunti.

Lisää kulhoon loput ainekset ja sekoita.

Jos haluat lisää hiilaria, niin lisää joukkoon vaikka täysjyvä penne pastaa.

Sopii pääruokana tai jonkun pääruan kylkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Isoja katkarapuja (Apetit), annos 100g21g19kcal3.8g0.3g0.2g0g
Kirjolohifile, savustettu (100g)19g33kcal3.3g0g2.2g0g
Lehtisalaatti, vihreäkeiju mix (Vihreäkeiju), annos 10g9g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kurkku 19g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaatti 19g4.3kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Paprika punainen 13g3.7kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g25g16kcal3.3g0.5g0.1g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore3.8g0.9kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana257g158kcal21.6g5.4g5.4g1.4g
Valittu annoskoko128g79kcal10.8g2.7g2.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna64g40kcal5.4g1.4g1.4g0.4g
Arvot/100g100g62kcal8.4g2.1g2.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296573