Jennan makaronilaatikko

Paista jauhelija ja sipulit.

Sekoita lopussa joukkoon koskenlaskija ja ketsuppi.

Sekoita munamaito ja joukkoon oman maun mukaan suolaa ja rouhittua mustapippuria.

Laita uunivuokaaan vuoron perään jauheliha-sipuli-koskenlaskija-keps
uppiseosta ja pastaa (jota ei tarvitse keittäää).

kaada päälle munamaito, korppujauhe ja juustoraaste.

Paista uunita riippuen 200 - 225 asteessa 45 minsaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Sennala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%27g47kcal5.5g0g2.7g0g
Proteiinipasta, tumma, Torino27g93kcal6.3g14.5g1g1.6g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 44g15kcal1.3g2.1g0g0g
Ketsuppi, Felix2.7g2.5kcal0g0.6g0g0g
Koskenlaskija yrtti-valkosipuli (Valio), annos 40g5.5g15kcal1g0g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g2.7g10kcal0.8g0.1g0.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 6.6g8.2kcal0.7g0g0.6g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Korppujauho 1.1g4kcal0.1g0.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana256g395kcal31.6g37.2g12.4g3.8g
Valittu annoskoko128g197kcal15.8g18.6g6.2g1.9g
Annoskoko puolitettuna64g99kcal7.9g9.3g3.1g1g
Arvot/100g100g154kcal12.3g14.5g4.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286649