Jauhelihanyytit

Paista sipulit, jauheliha ja paprika.

Sulata sekaan Koskenlaskija-juusto.

Leikkaa voitaikinasta neliöitä, laita keskelle täyte ja taita.

Paista uunissa 225C n. 15min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 37g83kcal6.6g0g6.4g0g
Paprika, punainen9g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto23g66kcal4.4g0g5.1g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Voitaikina Myllyn Paras 500g47g180kcal2.9g13.9g12.6g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana257g671kcal28.4g30g48.2g2.4g
Valittu annoskoko128g336kcal14.2g15g24.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna64g168kcal7.1g7.5g12.1g0.6g
Arvot/100g100g262kcal11.1g11.7g18.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158295