Parsakaalibroileripaistos

Keitä parsakaalin varsipaloja 5min, lisää kukinnot ja keitä 5 min. Valuta.

Paloittele broiler ja silppua sipuli, pannuun ja kevyt ruskistus.

Kaikki voideltuun vuokaan ja munamaito mausteineen päälle + juustoraaste.

Uunissa 40 min, 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Violettan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g25g7.5kcal1.2g0.5g0.1g0.4g
Broilerifilee, marinoimaton25g27kcal5.8g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.2g0g1g0g
Maito, Kevyt38g17kcal1.2g1.8g0.6g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa13g38kcal2.9g0g2.9g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g4.7g12kcal1.3g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana256g237kcal27.6g6g11.6g1.2g
Valittu annoskoko128g119kcal13.8g3g5.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna64g59kcal6.9g1.5g2.9g0.3g
Arvot/100g100g92kcal10.8g2.3g4.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=165555