Raparperipiirakka

Vatkaa sokeri ja rasva vaahdoksi.

Lisää muna hyvin vatkaten.

Lisää jauhot ja hiutaleet.

Voitele vuoka-> levitä taikinaa myös reunoille.

Sekoita vaniljakastikejauhe+maito vispilällä tasaiseksi.

Laita jääkaappiin 10 minuutiksi.

Rouhi suklaa ja sekoita joukkoon.

Pese ja kuori raparperi.

Pilko 1/2 cm:n siivuiksi.

Levitä vuokaan taikinan päälle kastike ja painele pintaan raparperit.

Paista uunissa 200 asteessa 30-35 min. Suojaa pinta foliolla, kun se on saanut hieman väriä.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Selo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Steviasokeri 1dl = 45g (Dansucker), annos 45g4.2g17kcal0g4.2g0g0g
Virilo kookosöljy, kylmäpuristettu luomu (Ölmuhle), annos 7g10g93kcal0g0g10.3g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen3.7g27kcal0g0g3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 5.6g7kcal0.6g0g0.5g0g
Grahamjauho 10g34kcal1.1g6.2g0.2g1g
Neljänviljanhiutale 2.8g9kcal0.3g1.6g0.1g0.3g
Vaniljakastike, Vanhan ajan 2 x 63 g (Blå band), annos 16g12g48kcal0.4g10.6g0.5g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 42g11kcal1.4g1.3g0g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g9g52kcal0.6g5.3g0.4g0g
Raparperi 28g10kcal0.2g1.5g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana257g615kcal9.2g61.4g30g3.4g
Valittu annoskoko128g308kcal4.6g30.7g15g1.7g
Annoskoko puolitettuna64g154kcal2.3g15.4g7.5g0.9g
Arvot/100g100g240kcal3.6g23.9g11.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428044