Kalastajan lohipasta

1. Leikkaa sipulit pieniksi kuutioiksi.

2. Kuullota sipulikuutiot öljyssä paistokasarin pohjalla, lisää kirjolohisuikaleet ja paista.

3. Lisää valkoviini ja hauduta muutaman minuutin ajan.

4. Lisää Flora Ruoka ja tuorejuusto.

5. Mausta kastikepohja murennetulla kalaliemikuutiolla.

6. silppua tilli ja tsekkaa pastat
7. Lisää tilli kastikkeeseen.

8. Mausta maun mukaan mustapippurilla.

9. Hauduta kastiketta sen verran, että kirjolohi lämpenee.

Annokset on todella isoja että melkein voi tehdä kuudellekin :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu17g50kcal0.7g0.7g5g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)21g13kcal0.2g0.9g0.8g0g
Kirjolohisuikale naturel, apetit, 150g25g60kcal4.5g0g4.5g0g
Tilli, tuore 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Täysjyväpasta, Penne Ziti Rigate (Divella), annos 85g36g119kcal4.3g23.7g0.8g2.2g
Valkoviini kuiva 10g6.9kcal0g0.1g0g0g
Kalaliemikuutio 0.9g2.8kcal0.1g0.3g0.1g0g
Oliiviöljy 2.3g20kcal0g0g2.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g15g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana257g553kcal20g53g27g5g
Valittu annoskoko128g276kcal10g26.5g13.5g2.5g
Annoskoko puolitettuna64g138kcal5g13.3g6.8g1.3g
Arvot/100g100g215kcal7.8g20.7g10.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82979