Kanakeitto

Keitä kanasuikaleet kypsiksi.

Lisää suikaloitu kaali, silputtu sipuli ja mausteet, kuten esim.

pippuri, suola.

Paista raastettu porkkana ja lisää keittoon.

Lopuksi lisää paprikan suikaleita.

Keitä vielä vähän aikaa ja mausta maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 821 grammaa

Indica2611
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 16g4.3kcal0.2g0.6g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.8g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Broilerin koipireisi (Kanamestari), annos 300g12g22kcal1.9g0.1g1.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 78g0kcal0g0g0g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka2.7g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Lehtiselleri 0.8g0.1kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g14g8.1kcal0.2g1.8g0g0.1g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana257g75kcal4.6g5.8g3.2g1.2g
Valittu annoskoko128g37kcal2.3g2.9g1.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna64g19kcal1.2g1.5g0.8g0.3g
Arvot/100g100g29kcal1.8g2.3g1.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254472