Jauheliha-makaronikeitto

Valmista keittojuurespussin ohjeen mukaisesti.

Lisää tomaattimurska ja pasta vasta, kun vesi on alkanut kiehumaan uudelleen juuresten lisäämisen jälkeen.

Lisää ruskistettu jauheliha ja pavut, kun keitto on lähes valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 587 grammaa

Nahkuri

Hankku81 sanoi...

Tein tätä ja voi että oli hyvää!! Suosittelen :)

keskiviikko 21.07.2010 klo 18:05

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha15g24kcal2.8g0g1.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 55g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)14g5.4kcal0.1g1g0.1g0.2g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g10g7.3kcal0.5g1.2g0g0g
Torino tumma proteiinipasta plus5.5g19kcal1.3g2.9g0.2g0.3g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g3.1g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Peruna ja keittojuurekset (Rainbow), annos 100g27g16kcal0.4g3.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana257g149kcal10.4g17g4.2g1g
Valittu annoskoko129g75kcal5.2g8.5g2.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna64g37kcal2.6g4.3g1.1g0.3g
Arvot/100g100g58kcal4g6.6g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=186196