Herkullinen pääsiäisen hernekeitto

Ruskista sipuli ja paista suikaleet.

Lisää hernekeitto ja vesi.

Anna kypsyä ja mennä muhennokseksi.

Lisää lopuksi kerma, tuorejuusto ja mausta sipulilla sekä basilikalla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1645 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hernekeitto, perinteinen (Jalostaja, 435g)66g76kcal3.9g9.3g2.7g2.1g
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g27g37kcal6g0g1.4g0g
Kerma, ruoka 15% Flora3.9g5.9kcal0.1g0.1g0.6g0g
Sinappi 1.6g2.1kcal0.1g0.2g0.1g0g
Oliiviöljy 1.2g10kcal0g0g1.2g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, vähälaktoosinen 3.1g10kcal0.1g0.1g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana257g284kcal20.4g19.6g14g4.2g
Valittu annoskoko129g142kcal10.2g9.8g7g2.1g
Annoskoko puolitettuna64g71kcal5.1g4.9g3.5g1.1g
Arvot/100g100g110kcal7.9g7.6g5.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172860