Parsakaali-kukkakaalikeitto

Kuullota sipuli ja pilkotut kaalien varret öljyssä kattilassa.

Keitä kasvikset pehmeiksi suolavedessä.

Kaada vesi talteen ja soseuta kasvikset.

Lisää vettä, maitoa ja mausteita maun ja halutun koostumuksen mukaan.

Kiehauta (muista vahtia, ettei pala pohjaan!) vielä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl22g6.6kcal1g0.4g0.1g0.3g
Kukkakaali 38g9kcal0.7g0.8g0.1g0.9g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen25g8.2kcal0.8g1.2g0g0g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana257g57kcal5.2g5.4g1g2.6g
Valittu annoskoko129g28kcal2.6g2.7g0.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna64g14kcal1.3g1.4g0.3g0.7g
Arvot/100g100g22kcal2g2.1g0.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307892