Lohikeitto nro 2

Pilko vihannekset ja juurekset.

Lisää kiehuvaan veteen liuotettu kalaliemikuutio.

Laita vihannekset ja juurekset isoon kattilaan, kaada päälle kalaliemi ja anna kiehua keskilämmöllä, kunnes porkkanat tuntuvat miltei kypsiltä.

Lisää keittoon paloiteltu (nahaton) kirjolohi ja lopuksi koskenlaskijajuusto.

Lisää halutessasi tuoretta tai kuivattua tilliä, mustapippuria ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 588 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 2.8g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Porkkana 12g3.8kcal0.1g0.6g0g0.3g
Peruna, keskikokoinen 60g22g13kcal0.3g2.8g0g0.2g
Maggi kalaliemikuutio, 126 g0.8g2.1kcal0.1g0.2g0.1g0g
Vesi72g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g3.1g8.6kcal0.6g0g0.7g0g
Kirjolohifilee 12g20kcal2g0g1.3g0g
Juuriselleri 3.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Tilli, tuore 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana257g99kcal6.4g7.8g4.2g1.4g
Valittu annoskoko129g50kcal3.2g3.9g2.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna64g25kcal1.6g2g1.1g0.4g
Arvot/100g100g39kcal2.5g3g1.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117411