Hirvenlihakeitto ei perunaa

Lihana meillä oli hirven keittolihaa luineen.

Keittelin ensin lihaa tunnin verran liemessä, missä oli suolaa, mustapippuria, laakerinlehtiä ja sipuli.

Tämän jälkeen nostin lihat syrjään ja lisäsin pakastejuurekset.

Perkasin lihat irti luista ja laitoin takaisin kattilaan ja keittelin vielä noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tiitainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 62g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 25g28kcal5.3g0g0.7g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 38g13kcal0.4g2g0.1g1.1g
Sipuli 3.7g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana257g84kcal11.4g4.4g1.6g2.4g
Valittu annoskoko129g42kcal5.7g2.2g0.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna64g21kcal2.9g1.1g0.4g0.6g
Arvot/100g100g33kcal4.4g1.7g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=199346