Riisipuuro 1/ kermaan

Kiehuvaan veteen lisätään riisit ja haudutetaan kypsäksi.

Lisätään ruokakerma (se saa kiehua, ei juoksetu), viimeiseksi lisätään suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi puuroutuva 19g64kcal1.1g14.1g0.1g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 88g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)22g36kcal0.7g0.9g3.3g0g
Ruokasuola jodioitu 0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana257g199kcal3.6g30g6.8g0.8g
Valittu annoskoko129g100kcal1.8g15g3.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna64g50kcal0.9g7.5g1.7g0.2g
Arvot/100g100g78kcal1.4g11.7g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=200469