Kotitekoinen Miso-keitto

-Kaada kattilaan 8dl vettä ja heitä sekaan kalaliemikuutio.

Laita liemi hellalle kunnes kiehuu.

Lisää 3-4 rkl Soija kastiketta.

-Heitä sekaan viipaloidut kasvikset (purjo, valkosipuli, ruohosipuli ja ihan mitä ikinä tulee mieleen; Sienet ja katkaravut sopivat erinomaisesti.)
-sekoita ja liuota 4 rkl Miso-tahnaa 1-2 dl kuumaan veteen.

Älä heitä Miso-tahnaa suoraan kiehuvaan veteen.

Miso kärsii pahasti keittämisestä.

-Ota kattila pois kuumalta liedeltä ja kaada miso neste hiljalleen sekaan, samalla sekoittaen.

-Lisää viimeiseksi Feta kuutiot ja anna hautua muutama minuutti, mutta älä anna keiton kiehua enää.

Maku kärsii heti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Hazardi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Miso -tahna (japanilainen keittomauste)13g25kcal1.6g3.1g0.6g0g
Apetina Feta 8% (Arla), annos 200g44g66kcal7g1.7g3.5g0g
Purjosipuli 44g10kcal0.8g1g0.1g0.9g
Valkosipuli 3.1g3.3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Kalaliemi Maggie, annos 5g1.1g2.8kcal0.1g0.3g0.2g0g
Ruohosipuli, tuore11g2.9kcal0.2g0.4g0.1g0.1g
Soijakastike 13g7.9kcal0.7g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana257g235kcal21.2g16.4g9g2.2g
Valittu annoskoko129g117kcal10.6g8.2g4.5g1.1g
Annoskoko puolitettuna64g59kcal5.3g4.1g2.3g0.6g
Arvot/100g100g91kcal8.2g6.4g3.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234676