Borssikeitto paistijauhelihalla

(4:lle hengelle)
1 porkkana
150 g juuriselleriä
3 punajuurta
1 sipuli
275 g keräkaalia
290 g paistijauhelihaa
2 liha- tai kasvisliemikuutiota
1 tl basilikaa
1 tl meiramia
1 tl timjamia
1 tl persiljaa
1 tl suolaa

1. Suikaloi tai raasta juurekset
2. Kiehauta 1 l vettä, lisää lihaliemikuutio(t) ja juurekset
3. Anna kiehua hiljalleen reilu 30 min
4. Ruskista jauheliha ja lisää se keittoon
5. Mausta suolalla, timjamilla, meiramilla, basilikalla ja persiljalla

Halutessasi voit vielä ripotella raejuustoa sekaan.

(Ainekset Finelin taulukosta)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 588 grammaa

Nananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 16g22kcal3g0g1.1g0g
Kasvisliemikuutio 1.1g3.3kcal0.1g0.1g0.3g0g
Punajuuri 22g8.4kcal0.2g1.5g0g0.5g
Valkokaali keräkaali 15g4.2kcal0.2g0.6g0g0.3g
Juuriselleri 8.2g2.6kcal0.1g0.4g0g0.3g
Porkkana 4.9g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 55g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 6.3g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Timjami 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Persilja 0.1g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana258g88kcal7.4g6.4g2.8g2.6g
Valittu annoskoko129g44kcal3.7g3.2g1.4g1.3g
Annoskoko puolitettuna64g22kcal1.9g1.6g0.7g0.7g
Arvot/100g100g34kcal2.9g2.5g1.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=25578