Celian Kana-fetapasta

Keitä pasta pussin ohjeen mukaan.

Ruskista broilerin fileesuikale, laita pannulle myös pilkotut/puristetut valkosipulin kynnet.

Kun broileri on ruskistunut, lisää tuorejuusto.

Huuhtele salaattijuustokuutiot suolaisuuden poistamiseksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää mausteita mielen mukaan, esim.

mustapippuri, basilika ja pizzamauste käyvät.

Pilko 2 tomaattia kastikkeen joukoon, hauduta kannen alla n. 5 minuuttia.

Sekoita pastan joukkoon.

Tarjoile raejuuston ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Celian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (Kanamestari), annos 400g44g61kcal7g1.1g3.2g0g
Valkosipuli 0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Creme Bonjour 15% valkosipuli22g39kcal1.5g0.8g3.3g0g
Täysjyvä farfalle pasta (Rainbow), annos 88g19g68kcal2.5g12.9g0.5g1.3g
Rainbow salaattijuustokuutiot (Rainbow), annos 175g18g44kcal3g0g3.5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g25g5.1kcal0.2g1g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana257g436kcal28.6g31.8g21.2g3.4g
Valittu annoskoko129g218kcal14.3g15.9g10.6g1.7g
Annoskoko puolitettuna64g109kcal7.2g8g5.3g0.9g
Arvot/100g100g170kcal11.1g12.4g8.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296116