Jogurttinen uunilohi

Nosta kalafilee uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.

Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.

Sekoita jogurtin joukkoon juustoraaste, tilli, ruohosipuli ja suola.

Levitä jogurtti-juustoseos kalan pinnalle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-40 minuuttia.

Tarjoa uunilohi keitettyjen perunoiden ja kasvisten kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifileepalat (Findus)66g85kcal13.8g0.3g3.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.6g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g22g28kcal0.9g1.1g2.2g0g
Juustoraaste emmental punaleima27g107kcal7.9g0g8.2g0g
Tilli, tuore 8.2g2.5kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Ruohosipuli 3.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana257g448kcal45.8g3.2g27.6g0.6g
Valittu annoskoko129g224kcal22.9g1.6g13.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna64g112kcal11.5g0.8g6.9g0.2g
Arvot/100g100g174kcal17.8g1.2g10.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=363096