Papusienivuoka

Kuullota sipulit ja ihan pieniksi kuutioidut porkkanat öljyssä puolipehmeiksi.

Lisää pieneksi pilkotut tomaatit, purjo ja valkosipuli sekä pure ja fariinisokeri.

Hauduta kypsäksi.

Lisää kypsät pavut ja sienet sekä haluamasi mausteet (mm. mustapippuri ja yrtit sopivat hyvin), sekoita ja kaada ruoka uunivuokaan.

Hauduta uunissa noin 45 min.

Mikäli haluat, voit lisätä vuokaan myös siankylkeä, kinkkua tai pekonia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Purjosipuli 9g2.1kcal0.2g0.2g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g12g3.4kcal0.1g0.7g0g0.3g
Tomaatti, tuore19g3.8kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Papu valkoinen, keitetty 19g20kcal1.6g2.6g0.1g1.3g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk13g5.1kcal0.2g1g0g0.7g
Fariinisokeri1.4g5.7kcal0g1.4g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g47g14kcal0.5g1.9g0.1g0g
Oliiviöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana257g157kcal5.6g17.6g5.6g5.8g
Valittu annoskoko129g78kcal2.8g8.8g2.8g2.9g
Annoskoko puolitettuna64g39kcal1.4g4.4g1.4g1.5g
Arvot/100g100g61kcal2.2g6.8g2.2g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88914