Omena-puolukkahyvä

Sulata voi ja sekoita mantelilastut sekä makeutusaine joukkoon.

Omena ja puolukat laitetaan uunin kestävään vuokaan ja seos kaadetaan niiden päälle.

Paistetaan n. 20 min. (tai kunnes on saanut kaunista väriä pintaan) 200 asteessa.

Nautitaan kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g63g21kcal0.1g4.5g0.2g1.1g
Puolukka 19g7.3kcal0.1g1.3g0.1g0.5g
Voi 16g114kcal0.2g0.1g12.8g0g
Mantelilastu (A la meira)16g94kcal3.8g1g8.5g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 16g64kcal0.5g15.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana257g601kcal9.4g44.2g43.2g3.2g
Valittu annoskoko129g301kcal4.7g22.1g21.6g1.6g
Annoskoko puolitettuna64g150kcal2.4g11.1g10.8g0.8g
Arvot/100g100g234kcal3.7g17.2g16.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182454