Ruokaisa lohisalaatti

Keitä kananmunat.

Valuta lohisäilyke ja pilko sipulit ja maustekurkut pieniksi.

Silppua salaatti pieneksi.

Yhdistä ainekset kulhossa ja lopuksi lisää majoneesi.

Sekoita hyvin.

Anna salaatin seistä kylmässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke, omassa liemessä (Rainbow), annos 165g41g54kcal6.6g0g3.1g0g
Maustekurkku19g3.1kcal0.1g0.6g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka13g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Keräsalaatti, pehmeä, 50g6.3g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 24g71kcal0.4g1.5g7.1g0g
Kananmuna, keitetty 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana257g305kcal18.4g5.8g23.2g1.4g
Valittu annoskoko129g153kcal9.2g2.9g11.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna64g76kcal4.6g1.5g5.8g0.4g
Arvot/100g100g119kcal7.1g2.3g9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302780