Porkkanakakku

Vatkaa muna ja sokeri.

Sekoita kuivat aineet.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoronperään kuivat aineet + öljy porkkanaraasteseos.

Paista pohjaa uunissa n. 200asteessa n. 30min.

Kuorrute: Vatkaa tasaiseksi sulatejuusto + margariini, lisää tomusokeri.

Vatkaa.

Levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Koristele mantelirouheella.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Devis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 20g6.6kcal0.1g1.1g0g0.5g
Vehnäjauho puolikarkea 20g67kcal2g13.7g0.2g0.7g
Kananmuna kuorineen punnittu21g26kcal2.3g0.1g1.8g0g
Sokeri 19g78kcal0g19.2g0g0g
Leivinjauhe 1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1g4kcal0g1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.5g5.5kcal0.1g1.2g0.1g0g
Ruokaöljy keskiarvo 7.9g70kcal0g0g7.9g0g
Kardemumma, annos 2g0.5g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 20g60kcal3.7g0.5g4.8g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 5g36kcal0g0g4g0g
Tomusokeri 1dl=60g9g36kcal0g9g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl3.3g19kcal0.7g0.2g1.6g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana257g822kcal18.2g93.4g40.8g3.4g
Valittu annoskoko129g411kcal9.1g46.7g20.4g1.7g
Annoskoko puolitettuna64g206kcal4.6g23.4g10.2g0.9g
Arvot/100g100g319kcal7.1g36.3g15.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=318424