Kanaa ja papuja tomaattikastikkeessa

Hienonna ja kuori sipuli, puhdista ja viipaloi herkkusienet sekä paprika.

Leikkaa kana annospaloiksi, mittaa pakastuspussiin vehnäjauhot, suola ja kana.

Sekoita hyvin.

Paista kana suuressa padassa 2 rkl oliiviöljyä.

Nosta kypsät palat sivuun.

Lisää pataan 1 rkl oliiviöljyä, sipuli ja herkkusieni.

Kuullota.

Lisää paprika, paista hetki.

Lisää omenamehu, anna kiehahtaa.

Lisää valutetu pavut, mausteet ja tomaattimurska.

Anna muhia hetki.

Lisää kananpalat ja kuumenna vielä hetki.

Tarjoa leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Tavoite79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1.9g6.4kcal0.2g1.3g0g0.1g
Kariniemen kananpojan rintafilee32g31kcal7g0g0.3g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)8.1g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Herkkusieni 8.1g1.3kcal0.2g0g0g0.1g
Paprika punainen 11g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Oliiviöljy classico (Bertolli)2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Omenamehu (Valio)3.1g1.3kcal0g0.3g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.4kcal0g0g0g0.1g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Knorr kasvisfondi (Knorr), annos 20g0.5g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Sokeri 0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Persilja 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g31g7.8kcal0.4g1.3g0.1g0g
Biona organic mixed beans in water 400g (Biona organic), annos 50g29g30kcal2.2g4.9g0.1g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana257g215kcal20.6g19g5.4g4.6g
Valittu annoskoko129g108kcal10.3g9.5g2.7g2.3g
Annoskoko puolitettuna64g54kcal5.2g4.8g1.4g1.2g
Arvot/100g100g84kcal8g7.4g2.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=371960