Lihamureke

Anna keittoaineksien, korppujauhon ja kermaviilin turvota 5 min. Lisää muna, mausteet, jäinen hemapa, ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Levitä murekeseos uunivuokaan. 200 astetta ja n. 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Basso76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprikasekoitus, keitetty 16g16kcal0.5g2.8g0.2g0.5g
Kananmuna kuorineen punnittu 8.6g11kcal0.9g0g0.8g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g31g19kcal1.2g2.3g0.6g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)7.6g28kcal0.4g5.8g0.3g0.4g
Korppujauho 3.3g12kcal0.3g2.5g0g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha62g104kcal11.9g0g6.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana257g377kcal30.4g26.8g16.2g2.2g
Valittu annoskoko129g189kcal15.2g13.4g8.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna64g94kcal7.6g6.7g4.1g0.6g
Arvot/100g100g147kcal11.8g10.4g6.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91676