Jauheliha-kasvispata

Pese, kuori ja kuutioi porkkanat.

Paista jauheliha ja mausta halutessasi jauhelihamausteella.

Lisää joukkoon kasvikset ja paista kunnes kasvikset ovat sulia.

Lisää joukkoon kermat, vesi ja liemikuutiot.

Keitä hiljalleen välillä sekoittaen kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarkista maku.

Tarjoa muusin tai perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 229 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 13g40kcal3.3g0g3g0g
Nuppuvihannes kukkakaali, porkkana, parsakaali 25g7.4kcal0.5g0.9g0.1g0.6g
Pakastevihannes (Findus), annos 750g25g7.5kcal0.4g1.1g0.1g0.6g
Laktoositon kolmen sipulin ruokakerma (Valio), annos 250g16g17kcal0.5g0.5g1.6g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g13g20kcal0.3g0.5g1.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g0.8g1.6kcal0.1g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana258g188kcal10.2g6.4g13.6g2.4g
Valittu annoskoko129g94kcal5.1g3.2g6.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna65g47kcal2.6g1.6g3.4g0.6g
Arvot/100g100g73kcal4g2.5g5.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=212401