Katkarapu-nuudelikeitto

Laita vettä kattilaan siten että nuudeliköntti tai nuudelit peittyvät.

Kuumenna vesi kattilassa, lisää liemikuution puolikas ja keitä nuudelit lähes kypsiksi tai kypsiksi.

(Katkarapuliemikuutioita/jauhetta saa aasialaisista ruokakaupoista)

Lisää jäiset tai sulatetut katkaravut kuumaan veteen nuudeleiden sekaan ja anna sulaa/ kiehua HETKI.

Pidä varasi ettei katkaravut sitkisty liian kauan kiehuessaan.

Nauti kuumana ja puikoilla tai ilman.

:P´

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 516 grammaa

Hensuli1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu 13g8.5kcal1.8g0g0.1g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Nuudeli tom yam (Pirkka), annos 65g16g29kcal0.7g4.1g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana258g76kcal5g8.2g2.4g0g
Valittu annoskoko129g38kcal2.5g4.1g1.2g0g
Annoskoko puolitettuna65g19kcal1.3g2.1g0.6g0g
Arvot/100g100g30kcal1.9g3.2g0.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293334