Mummon leipä

Tee löysä juuri ja anna nousta puoli tuntia.

Lisää loput jauhot.

Kohota jälleen.

Leivo 2 leipää/limppua.

Kohota.

Paista 225astetta, n. 30 min. Voitele paistetut leivät laihalla vesi-siirappiseoksella.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 362g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 105g316kcal0.1g77.5g0g0g
Hiiva 20g15kcal2.6g0.2g0.1g1.4g
Ruisjauho kokojyväjauho 101g306kcal8.8g55.7g1.9g14g
Grahamjauho 201g660kcal21.3g122.2g4.4g19.9g
Hiivaleipäjauho, tumma (Myllyn paras), annos 100g483g1691kcal65.2g316.9g14g26.6g
Suola, annos 3g8.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2560g5974kcal196g1145g40.8g123.8g
Valittu annoskoko1280g2987kcal98g572.5g20.4g61.9g
Annoskoko puolitettuna640g1494kcal49g286.3g10.2g31g
Arvot/100g100g233kcal7.7g44.7g1.6g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111646