Soijarouhesämpylät

Resepti muokattu Hyvä Terveys 3/2009 s. 76 ohjeesta:

Liota soijarouhepapuja 50 min.
Lämmitä vesi ja öljy 40 asteiseksi.

Sekoita hiiva, suola, siemenet ja leseet vehnäjauhoihin.

Lisää ne ja murskatut valkosipulin kynnet sekä soijapapurouhe veteen.

Sekoita.

Alusta grahamjauhot joukkoon.

Kohota lämpimässä peitettynä 30 min. Pyöritä sämpylöiksi.

Kohota.

Voitele vedellä.

Paista 225 asteessa 10 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Aretta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 481g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 43g383kcal0g0g43.3g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g8.8g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 7.9g0.2kcal0g0g0g0g
Auringonkukansiemen 80g476kcal18.4g10.1g39.7g4.8g
Kauralese 48g173kcal8.7g21.9g3.7g8.4g
Valkosipuli 6.4g6.9kcal0.5g1g0g0.1g
Soijarouhe, vaalea 28g108kcal10.8g13g0.6g2.9g
Vehnäjauho puolikarkea 312g1072kcal31.8g218.7g3.7g10.9g
Grahamjauho 264g867kcal27.9g160.5g5.8g26.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2560g6170kcal196.2g850.4g193.6g106.6g
Valittu annoskoko1280g3085kcal98.1g425.2g96.8g53.3g
Annoskoko puolitettuna640g1543kcal49.1g212.6g48.4g26.7g
Arvot/100g100g241kcal7.7g33.2g7.6g4.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112785