Sitruunamarengit

Aineet kulhoon ja vatkaa kovaksi vaahdoksi.

Vaahto on valmista, kun kipon voi kääntää ylösalaisin (omalla vastuulla).

Nostele pikkulusikalla pieniä nokareita leivinpaperille ja paista pari tuntia ~100 asteessa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 10 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkuainen (100g)1014g426kcal99.4g15.2g1g0g
Sokeri 215g875kcal0g215.2g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton51g11kcal0.2g0.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2560g2622kcal199.2g462.4g2g0.2g
Valittu annoskoko1280g1311kcal99.6g231.2g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna640g656kcal49.8g115.6g0.5g0.1g
Arvot/100g100g102kcal7.8g18.1g0.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=123859