Marin mustikkapiirakka

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää joukkoon öljy kädellä sekoitellen.

Painele taikina (voidellun) vuoan pohjalle.

Levitä mustikat pohjan päälle.

Sekoita hillosokeri perunajauhoihin.

Ripottele sokeri-perunjauhoseos siivilän läpi mustikoiden päälle.

Paista 175 asteessa n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 433g1484kcal44.1g302.7g5.2g15.1g
Sokeri 212g861kcal0g211.9g0g0g
Leivinjauhe 8.3g15kcal0.4g3.1g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka8.3g33kcal0g8.2g0g0g
Rypsiöljy 187g1655kcal0g0g187.1g0g
Mustikka metsä- 399g176kcal2g25.6g2.4g13.2g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 16g53kcal0g12.9g0g0.2g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g17g65kcal0g16.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2560g8682kcal93g1161.4g389.4g57g
Valittu annoskoko1280g4341kcal46.5g580.7g194.7g28.5g
Annoskoko puolitettuna640g2171kcal23.3g290.4g97.4g14.3g
Arvot/100g100g339kcal3.6g45.4g15.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135746