Mustikkapiirakka Anrin pohjalla

Sulata rasva ja lisää maito, kiehauta ja jäähdytä.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää jauhot ja neste.

Kaada vuokaan ja laita päälle mustikat.

Paista 250 C 20-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Neppari74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl155g203kcal20.2g0.8g13.4g0g
Sokeri 228g923kcal0g227.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 218g748kcal22.2g152.7g2.6g7.6g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Voi 100g728kcal1.2g0.4g81.6g0g
Maito, Kevyt167g77kcal5.4g8g2.5g0g
Mustikka metsä- 402g177kcal2g25.7g2.4g13.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2560g5749kcal103g837.4g205g41.8g
Valittu annoskoko1280g2875kcal51.5g418.7g102.5g20.9g
Annoskoko puolitettuna640g1437kcal25.8g209.4g51.3g10.5g
Arvot/100g100g225kcal4g32.7g8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=189149