Suklaakakku

Sokerikakku pohja valmistetaan ja paistetaan 225 20 min.
liivatteet liotetaan vispi vaahdotetaan
minttusuklaa sulatetaan ja lisätään vaahtoon 1/ 3 vispistä laitetaa jugurtin kanssa eri kulhoon ja lisätään 1 rkl sokeria
1 liivate sulatetaan 0.5 dl vettä ja lisätään minttusuklaa vaahtoon , maitosuklaa raastetaan ja lisätään vaahtoon . jugurttivaahto joka on valkoinen maustetaan vaniljasokerilla ja 1 liivatelehti sulatetaan ja lisätään jugurtti vaahtoon kakkupohja halkaistaan ja kootaan irtopohjavuokaan alle kakkupohjan puolikas väliin suklaavaahto sitten toinen kakkupohja päällimmäiseksi jugurttivaahto kerros.

Annetaan hyytyä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 276g394kcal34.5g0.8g28.3g0g
Sokeri 213g866kcal0g213.2g0g0g
Vehnäjauho sunnuntai19g65kcal2.2g13.1g0.4g0.6g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 75g252kcal0g61.5g0g1.1g
Kaakao (Oboy, original)13g46kcal0.5g10.3g0.3g0.7g
Liivate 19g66kcal16.1g0g0g0g
Flora vispi 20%251g552kcal7.5g12.6g50.2g0g
Minttusuklaa (Panda), annos 100g126g586kcal3.5g80.3g27.6g0g
Maitosuklaa, Fazerin sininen38g205kcal4.1g18.5g12.4g0.6g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 251g86kcal7.7g12.6g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2560g6237kcal152.2g845.8g239g6g
Valittu annoskoko1280g3119kcal76.1g422.9g119.5g3g
Annoskoko puolitettuna640g1559kcal38.1g211.5g59.8g1.5g
Arvot/100g100g244kcal5.9g33g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203376