Banaanikakku

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita joukkoon jauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri, voisula ja banaanisose.

Kaada voideltuun/korppujauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 30min (kostea kakku) - 50min (kuiva kakku).

Halutessa kuorruta kakku vesihauteessa sulatetulla suklaalla.

Kevyempi versio, jätä kuorruttamatta!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 146g209kcal18.3g0.4g15g0g
Sokeri 133g540kcal0g132.8g0g0g
Fariinisokeri133g540kcal0g132.8g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g319g268kcal3.5g58.4g1.3g5.7g
Voi 67g482kcal0.8g0.3g54g0g
Vehnäjauho puolikarkea 332g1140kcal33.9g232.6g4g11.6g
Leivinjauhe 6.6g12kcal0.3g2.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g11g43kcal0g10.5g0g0g
Suklaa tumma 133g687kcal5.2g70.8g41.2g7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2560g7837kcal124g1282.2g231g48.6g
Valittu annoskoko1280g3919kcal62g641.1g115.5g24.3g
Annoskoko puolitettuna640g1959kcal31g320.6g57.8g12.2g
Arvot/100g100g306kcal4.8g50.1g9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276181