Toscakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu voi, jauho-leivinjauheseos ja maito vuorotellen varovasti sekoittaen.

Kaada taikina tasapohjaiseen voideltuun vuokaan ja paista 175 asteessa 25 minuuttia.

Mittaa kattilaan voi, sokeri, jauhot ja maito.

Kuumenna sekoittaen, kunnes rasva ja sokeri ovat sulaneet.

Lisää mantelilastut.

Levitä kuorrutus kakun pinnalle ja paista vielä n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.5g0g
Sokeri 255g1035kcal0g254.7g0g0g
Voi, normaalisuolainen (Valio)200g1440kcal1.6g1.6g160g0g
Vehnäjauho puolikarkea 260g892kcal26.5g182g3.1g9.1g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 100g46kcal3g4.8g1.5g0g
Sokeri 85g345kcal0g84.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g69kcal2g14g0.2g0.7g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 30g14kcal0.9g1.4g0.5g0g
Mantelilastu (A la meira)100g600kcal24g6.6g54g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2560g9543kcal172g1109g483.6g19.8g
Valittu annoskoko1280g4771kcal86g554.5g241.8g9.9g
Annoskoko puolitettuna640g2386kcal43g277.3g120.9g5g
Arvot/100g100g373kcal6.7g43.3g18.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299928