Banana Bread

HUOM! Aineksista puuttuu 1/2 tl ruokasoodaa sekä 2/3 tl vaniljauutetta, joita ei löydy tuotehausta.

1. Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään kulhossa
2. Sulata margariini ja yhdistä munat, piimä sekä margariini ja vaniljauute keskenään
3. Muussaa ylikypsät (mustuneet) banaanit
4. Sekoita kaikki aineet keskenään, ÄLÄ vatkaa, vaan sekoita kevyesti, kunnes taikina on sekoittunut.

5. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka
6. Kaada taikina vuokaan
7. Paista 175 C uunissa keskitasolla noin 45 min tai kunnes kakku on kauniin ruskea.

8. Nauti!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 241g828kcal24.6g168.8g2.9g8.4g
Tattarijauho, Myllynparas101g342kcal13.1g67.8g1.7g5.3g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 165g50kcal4.7g5.9g0.2g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g402g338kcal4.4g73.6g1.6g7.2g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 159g1124kcal0.6g0g126.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 121g151kcal13.3g0.3g10.9g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 70g30kcal6.9g0.3g0.1g0g
Kaneli, jauhettu, annos 2g6g16kcal0.2g4.8g0.2g3.3g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Hermesetas -neste10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2560g5755kcal135.6g643g289g48.4g
Valittu annoskoko1280g2878kcal67.8g321.5g144.5g24.2g
Annoskoko puolitettuna640g1439kcal33.9g160.8g72.3g12.1g
Arvot/100g100g225kcal5.3g25.1g11.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321419