Minttu-porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokerit vaahdoksi.

Lisää öljy vaahtoon.

Sekoita kuivat aineet, myös jauhettu minttu mauste, (ei löytynyt listalta) seokseen ja raastettu porkkana.

Laita taikina n. kolmeen (3) vuokaan.

Paista uunissa 175-200 asteessa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 54 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Muista minttu vaikka sitä ei ole ojeen listassa!

lauantai 25.01.2014 klo 13:47

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 196g271kcal24.4g0.6g19.2g0g
Sokeri 252g1022kcal0g251.6g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g27g104kcal0g26.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 433g1484kcal44.1g302.8g5.2g15.1g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 107g943kcal0g0g106.7g0g
Porkkana 267g87kcal1.7g14.8g0.5g6.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2560g7825kcal140.4g1191.8g263.2g43.8g
Valittu annoskoko1280g3912kcal70.2g595.9g131.6g21.9g
Annoskoko puolitettuna640g1956kcal35.1g298g65.8g11g
Arvot/100g100g306kcal5.5g46.5g10.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400671