Hirvenjauhel, kinkku hernekeitto

Liota herneet yön yli, huuhtele ja laita kiehumaan.

Ruskista pannulla jauheliha ja mausta oman maun ja lisää herneiden mukaan jonka jälkeen kinkkukuutiot pannulle ruskistumaan ja sit kattilaan, anna porista levyllä n. tunti.

Ja ei ku syömään.

Valmista keittoa tulee n. 3litraa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 6250g0kcal0g0g0g0g
Herne, kuivattu, Rainbow1563g4406kcal279.7g992.2g14.1g156.3g
Hirvenjauheliha oma saalis1250g1400kcal275g0g37.5g0g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g938g1219kcal103.1g14.1g84.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g14050kcal1315.6g2012.6g272g312.6g
Valittu annoskoko10000g7025kcal657.8g1006.3g136g156.3g
Annoskoko puolitettuna5000g3513kcal328.9g503.2g68g78.2g
Arvot/100g100g70kcal6.6g10.1g1.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=105226