Perunamakkara, Vasken

Ainekset etiketistä; Peruna 50%, sianliha 20%, siankieli 20% (liha ja lihaan verrattavia aineksia 40%, Huom! lihan ja kielen suhde on arvaus), sipuli, suola 1,2% ja pippuri.

Annos 200g.

Paistetaan uunissa 225c, n.30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Jarppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha keskiarvo 1996g4360kcal364.9g0g325.3g0g
Kieli naudan 1996g4001kcal333.1g0g299.4g0g
Sipuli (kuorittu)499g135kcal6.5g24g1g8.5g
Suola, annos 3g120g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 100g279kcal10.9g38.2g3.3g26.4g
Peruna, vanha, kuorittu 4990g3799kcal93.8g773.5g10g49.9g
Vesi299g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g25147kcal1618.4g1671.4g1278g169.6g
Valittu annoskoko10000g12574kcal809.2g835.7g639g84.8g
Annoskoko puolitettuna5000g6287kcal404.6g417.9g319.5g42.4g
Arvot/100g100g126kcal8.1g8.4g6.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109641