Kukkakaali-juustososekeitto

Keitä kukkakaalikukinnot ja purjosuikaleet kasvisliemivedessä kypsäksi.

Soseuta.

Lisää Koskenlaskija ja anna sen sulaa keittoon.

Lisää maun mukaan suolaa ja mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 400 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 4162g1002kcal75.3g91.6g12.5g95.7g
Purjosipuli 541g124kcal9.8g13g1.1g11.4g
Vesi, vesijohtovesi 4162g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1041g2914kcal197.7g0g228.9g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)94g94kcal7g15.9g0.5g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g8265kcal579.6g241g486g218.2g
Valittu annoskoko10000g4133kcal289.8g120.5g243g109.1g
Annoskoko puolitettuna5000g2066kcal144.9g60.3g121.5g54.6g
Arvot/100g100g41kcal2.9g1.2g2.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87901