Tonnikala-tomaattipasta

AINEKSET
4 annosta
2 valkosipulinkynttä
1 rkl oliiviöljyä
1 prk (370 g) tomaattimurskaa
1 prk (200 g) paprika-chilimaustettuatuorejuustoa
1 prk (185/140 g) tonnikalapaloja vedessä
12 mustaa oliivia pilkottuna
3 rkl tuoretta hienonnettua basilikaa
Lisäksi
pastaa, esim.

penne

Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.

Kuullota valkosipulia miedolla lämmöllä kattilan pohjalla.

Lisää joukkoon tomaattimurska, tuorejuusto ja valutetut tonnikalapalat.

Anna kastikkeen kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Keitä pasta.

Lisää kastikkeen joukkoon oliivit ja basilika.

Tarjoile kastike pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Peice78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 16g17kcal1.2g2.6g0.1g0.3g
Oliiviöljy, olio extra vergine di oliva (Cirio), annos 10g19g159kcal0g0g17.6g0g
Polpa tomaattimurska (aromaattiset yrtit) (Mutti), annos 370g649g214kcal9.7g31.2g2.6g0g
Vaaleaa tonnikala paloina vedessä (Rainbow), annos 185g246g270kcal63.9g0g2.5g0g
Viola tuorejuusto, paprika chili 13% (Valio), annos 100g351g597kcal27g18.2g45.6g9.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2562g2514kcal203.6g104g136.8g20.2g
Valittu annoskoko1281g1257kcal101.8g52g68.4g10.1g
Annoskoko puolitettuna641g629kcal50.9g26g34.2g5.1g
Arvot/100g100g98kcal7.9g4.1g5.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=432985