Broilerimureke

Lisäksi 1 tl suolaa, 1/2 tl roseepippuria

Sekoita kulhossa korppujauhot ja kermaviili.

Lisää mausteet ja kananmuna.

Hienonna persilja ja lisää seokseen.

Lisää myös ananasmurska broilerin jauhelihan kanssa.

Sekoita tasaiseksi ja muotoile taikina sopivaan vuokaan.

Kypsennä mureketta 200 °C:ssa noin 40 minuuttia.

Tarjoile perunasoseen ja hyvän kastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 234g150kcal7.5g11.3g8.2g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g59g216kcal8.1g42.4g1.5g2.4g
Kananmuna kuoreton 64g92kcal8g0.2g6.6g0g
Chilikastike original, Felix35g31kcal0.6g5.3g0g0g
Persilja 70g19kcal1g0.8g0.1g5.6g
Ananasmurskaa ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/140g234g140kcal0.9g35.1g0.2g3.3g
Jauheliha, broilerin, rasvaa 6-8 % 585g863kcal125.8g0g39.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2562g3023kcal303.8g190.2g112.8g22.6g
Valittu annoskoko1281g1512kcal151.9g95.1g56.4g11.3g
Annoskoko puolitettuna641g756kcal76g47.6g28.2g5.7g
Arvot/100g100g118kcal11.9g7.4g4.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90152